Om

HALL2000

Byggd och driven i ideell regi av Bygdegårdsföreningen Hall2000.

Föreningens huvudsakliga uppgift är att sköta drift och tillhandahålla lokaler med förtur på tider till bygdens skolor och Rasbo-bygdens föreningar.

Föreningen arrangerar även i egen regi och i samverkan med andra föreningar olika tillställningar ex. teater, dans, pub, loppis. Återkommande är konstutställning i samband med kulturveckan. Vi upplåter också grusplanen till olika arrangemang ex. Cirkus Viktoria och parkering vid olika tillställningar i Gåvsta.

Du är viktig för föreningens fortlevnad – vi behöver nya medlemmar – Betala medlemsavgift och bli delägare i vår Bygdegård. Är du intresserad av styrelsearbete, anmäl till valberedning

Bli medlem du också, så blir du också en av ägarna, 100kr singel/år och 150kr för hel familj. Föreningar som hyr i Hall2000 skall vara medlemmar (under 20 medlemmar 350 kronor per år över 20 medlemmar 750 kronor per år). Pengar kan sättas in på postgiro 6186598-6. Glöm inte att skriva ditt namn och mailadress. All kommunikation sker via mail.

 

Mvh Styrelsen för Bgf.Hall2000

En hall full av möjligheter

hall2000 rasbo uppsala

Innebandy, badminton, handboll, dans, ja listan på sporter som kan utövas här kan göras lång. Här annordnas även utställningar och event.

 

Perfekt för event och utställningar

Event i Hall 2000

Event eller fest? Här i hallen har både utställningar och större fester annordnats.

 

Konferens och möten

konferens rum

Det finns två stycken konferensrum ni kan boka. Bokar gör ni hos Nya Rasbo Allservice.

 

Gym

gym

Med regelbunden träning mår du bra. Här finns ett komplett gym med maskiner för styrketräning, löpband, cyklar, step och crosstrainer mm.

 

Café och reception

cafe

Café, Reception och shop

Unna dig något gott att fika, vi har något för alla smaker. Är du hungrig? Vi har även korv och mos samt varma smörgåsar.
Här köper du gymkort. Vi har även försäljning av gymprodukter som vitaminer, proteiner, aminosyror och kreatin samt handskar, dragremmar och handledsbindor mm.

För mer info om öppettider, besök Nya Rasbo Allservice